Kort om NJORD

Velkommen til NJORD. Vi er en advokatvirksomhed med en nordisk profil og et globalt mindset. Vores primære marked er den nordiske/baltiske region og Nordeuropa, specielt Tyskland. NJORD har 200 medarbejdere på fem kontorer – i Aarhus, København, Riga, Tallinn og Vilnius.

Norden er vores hjemmebane

I NJORD løser vi opgaver for virksomheder og myndigheder i Danmark, i Norden og i Tyskland, og for en række af vores globale klienter fungerer vi som en gateway til hele den nordiske/baltiske region. Mange af dem bruger løbende NJORD som en nordisk problemknuser, og vi har derfor et betragteligt antal sager på tværs af landegrænser.

Stor international omsætning

Vores klientportefølje tæller ud over danske, nordiske, baltiske og tyske virksomheder og myndigheder også en lang række af verdens største brands. Cirka halvdelen af vores forretning stammer fra internationale koncerner.

Højt til loftet

Det nordiske er integreret i vores kultur og vores måde at tænke på. Uanset om opgaven er en dansk virksomhedsoverdragelse, en tysk ejendomshandel eller en varemærkebeskyttelse i hele Norden, bringer vi nordiske værdier i spil. Der er højt til loftet hos os. Vi er direkte, uformelle og fleksible. Vi har en lav magtdistance og en mangfoldig kultur med mere end 10 forskellige nationaliteter repræsenteret blandt partnere og andre medarbejdere.

Erfaring fra den anden side af bordet

Vi ser det som en styrke, at en række af vores advokater har solid erfaring fra erhvervslivet, hvor de – ofte i nogle af de største virksomheder – har prøvet at sidde på ”den anden side” og derfor har indgående kendskab til, hvad der kendetegner den optimale klienthåndtering.

Faglighed er vores fundament. Forretningsforståelse vores force. Fleksibilitet en del af vores DNA.