Om os

Vores oplysninger om juridiske forhold på hjemmesiden er af generel karakter og kan ikke erstatte egentlig juridisk rådgivning. Vi anbefaler at søge advokatbistand ved konkrete juridiske spørgsmål. NJORD påtager sig således intet ansvar for tab, der måtte være forårsaget af direkte eller indirekte brug af information fra hjemmesiden.

Vi er en advokatvirksomhed med en nordisk profil og et globalt mindset. Vores primære marked er den nordiske/baltiske region og Nordeuropa, herunder specielt Tyskland.

Hos NJORD kombinerer vi lokal know-how med en nordisk tilgang og global erfaring.

Læs mere om hvad vi tilbyder hos NJORD Law Firm

Erfaring i Tyskland

Advokaterne hos NJORD har gennem årtier opnået en detaljeret viden om retsregler, administrative procedurer og kulturelle forhold i de tysktalende lande. Hos NJORD kan vi derfor tilbyde funderet rådgivning i de særlige forhold, der opstår ved samhandelen mellem Tyskland, Østrig og Schweiz.

Læs mere om vores erfaring i Tyskland

Vores historie

Det, der i dag er advokatvirksomheden NJORD, begyndte i 2002. Gennem en række fusioner har vi styrket vores position i Danmark, Sverige og de baltiske lande.

Per 1. januar 2015 fortsætter vi som et ægte nordisk advokatfirma med kontorer i København, Aarhus, Tallinn, Riga og Vilnius.

Læs vores fulde historie

Facts

Grundfakta om NJORD, vores adresser og betalingsoplysninger.

Læs mere