Advokat i Tyskland

Ved samhandel med Tyskland er det en stor fordel at have en advokat, der har særlige sproglige og juridiske erfaringer med at arbejde på tværs af den dansk-tyske grænse. Hos NJORD Law Firm er vi i afdelingen German Nordic Legal specialister i danske og tyske juridiske forhold.

German Nordic Legal består af dansk-tyske advokater med stor tværkulturel indsigt, sproglige kompetencer på modersmålsniveau i begge sprog samt mange års erfaring med juridisk rådgivning på tværs af grænserne. Alle advokater har erfaring med at arbejde i Tyskland, og flere har advokatbestalling både i Danmark og i Tyskland.

Vi yder kompetent juridisk rådgivning om erhvervsjuridiske problemstillinger.
Vores advokater har både møderet for retterne i Tyskland og i Danmark, hvilket muliggør repræsentation i retssager og voldgiftssager på tværs af landegrænsen uden at inddrage både en dansk og en tysk advokat. I German Nordic Legal har vi de nødvendige kompetencer samlet ét sted.

Vi har et indgående kendskab til retsgrundlaget, de administrative procedurer og kulturelle forhold i både Danmark og i Tyskland, hvilket gør os til en stærk samarbejdspartner i forbindelse med dine forretninger i alle tysktalende lande.

Rådgivning

Vores dansk-tyske advokater kan assistere ved etablering af tyske virksomheder i Danmark og danske virksomheder i Tyskland. Stefan Reinel, Dr. Claas Thöle, Niels Gade-Jacobsen, Micelle Vigand Hegner og Michael Jørgensen rådgiver danske, tyske og østrigske virksomheder indenfor følgende områder:

German Nordic Legal yder endvidere juridisk rådgivning til privatpersoner inden for både dansk og tysk ret, herunder især ved forhold på tværs af grænserne:

Medlemsskaber

Vores dansk-tyske advokater er medlemmer af Deutscher Anwaltverein, Rechtsanwaltskammer Berlin og Hanseatische Rechtsanwaltskammer. Herudover sidder vi i bestyrelsen i Dansk-Tysk Industri- og Handelsklub, der har til formål at styrke handelsrelationerne mellem Danmark og Tyskland.

 

Her finder du en oversigt over medarbejdere hos NJORD samt deres kontaktoplysninger.

Kontakt